Gangen over ……

Overgange er vejen til noget nyt.
.
Desværre er det ofte sådan, at vi “kommer til” at have fokus på alt det der gør ondt, alt besværet, alt det vi, tilsyneladende, må give slip på. Og det opleves som noget ubehageligt – og ofte en kamp. En kamp for at holde fast i det, vi gerne vil – som ofte er det vi kender.
.

Men hvad nu hvis, vi havde tillid til, at enhver overgang faktisk var “en gang over” – en gang over til noget nyt og bedre. En ny bevidsthed. Og dermed en helt ny måde at se tingene på. En helt ny måde at være på. En ny måde at tænke og agere på.
Ville bevidstheden om, at vi faktisk er på vej til at slippe gamle og udtjente former – at vi er på vej til noget nyt, der fungerer meget bedre for os, give os modet til bare at være i det. At se, hvad det er vi giver slip på. Og se det nye der spirer frem, uanset om det er indeni os selv – eller om det sker for os i det ydre liv.
.
Overgange er mange ting;
Det er nye måder at være dig på, det er nye faser i parforholdet, ægteskabet, i relationer. Det er nye jobs, eller måske et decideret karriereskifte. Det er sygdomme og ubalancer. Det er overgangsaldern.
.
Jeg vil invitere dig til at “go with the flow”.
Tillad at det der sker sker, vær reflekterende og find nye måder at udtrykke dig – altså som i, udtrykke det du virkelig står for. Overgange er muligheder. Muligheder for at lære dig selv at kende. Udtrykke det du står for. Lære andre at kende. Og lære at geberde dig i livet og tilværelsen.
.
Go with the flow
– og hav en fantastisk dag,
Rikke
.
I am.
Two of the most powerful words; for what you put after them shapes your reality

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *