Generel vejledning i indtagelse af frekvensbehandlet væske
fra Homøotek

 

Frekvensbehandlet væske fra Homøotek, Frederiksberg

 

 

Om frekvensbehandlet væske
Frekvensbehandlet væske virker ved at afbalancere kroppens svagheder og aktivere vores evne til selvhelbredelse. Væsken er (som homøopati) stærkt fortyndet, og det er derfor ikke så meget mængden som hyppigheden vi tager den med, der er afgørende for en positiv virkning.

Indtagelse af frekvensbehandlet væske
Du får det bedste resultat, når du indtager medicinen det foreskrevne antal gange om dagen/ugen.
Medicinen optages bedre af kroppen, hvis man ikke har andet i munden ca. 10 minutter før og efter at man indtager den. Men, det er vigtigere at du får den taget regelmæssigt, end ud får den taget på det helt perfekte tidspunkt. Indtager du flere midler på en gang, bør du holde min 1 minuts pause imellem indtagelsen af hvert af midlerne. Ved indtagelse på denne måde, optages medicinen direkte i blodet via mundslimhinden, og virker derved hurtigere, end hvis det optages over fordøjelsen.
Har man glemt at tage sin medicin, skal man blot tage den straks man husker på det, og derefter fortsætte med at tage den i normal rytme. Man skal ikke forsøge at ”indhente” det forsømte ved at øge mængden næste gang.

Dosering står på flasken.
Følg de instrukser du bliver givet af din behandler.

Midlet indtages ved at dryppe dem direkte i munden og holde dem der et øjeblik, hvorefter de synkes.

Førstegangsforværring
Når man tager frekvensbehandlet væske, kan der ofte optræde en ”førstegangsforværring”. Dette betyder, at væsken har aktiveret kroppen, således at den forsøger at skille sig af med sygdommen. Dét er et godt tegn på, at midlet virker.
Er førstegangsforværringen for voldsom, så stop evt. med at tage midlet til reaktionen er aftagende, hvorefter du begynder igen med halv dosis. Ved midler hvor du tager 1 dråbe pr dag, start du med at tage 1 dråbe hver anden dag.
Trap op til den anførte mængde igen i løbet af 1 uge.

Som med andre hjælpemidler virker Frekvensbehandlet væske kun hvis man tager den.
Forsøg at undgå, at midlet kommer i kontakt med metal (dog har plomber i tænderne ingen betydning), og undgå helst at opbevare midlet nær ved din mobiltelefon.

Ved alvorlige symptomer – søg altid læge.

Søg læge, hvis symptomerne ikke forsvinder ved brug af frekvensbehandlet væske eller homøopati. Men bør kun ophøre med lægeordineret medicin i samarbejde med en læge.